Nyheter

Kortfattad information från styrelsemöte 2017-02-07.

Brf Bryggans elförbrukning är 2,6 % lägre under januari jämfört med motsvarande tid i fjol. Fjärrvärmeförbrukningen var 2,8 % lägre i januari jämfört med januari 2016.

Rengöring av sopkärlen i miljörummen gjordes 3 februari.

På en förfrågan om vad som får förvaras i barnvagnsrummen bestämde styrelsen att enbart barnvagnar får förvaras i dessa utrymmen. Leksaker och cyklar är inte tillåtna. Förvaring av barnvagnar får inte ske i trapphusen. Detta är ett brandsäkerhetskrav och måste respekteras.

OVK, obligatorisk ventilationskontroll kommer att utföras 3-5 april. Vid kontrollen fordras tillgång till lägenheten. Utförligare information med tider kommer att meddelas senare.

Parkeringsavgifterna på stickgatorna, (utanför Dockgatan 11 och 17), är nu fastställda till 15 SEK vardagar klockan 08.00-18.00, 6 SEK vardagar klockan 18.00–08.00 samt lördagar och söndagar. Kostnaden för dygnsparkering är oförändrat 100 SEK.

Tänk på att ha P-kort väl synligt vid parkering i garaget. Garaget kontrolleras ofta av parkeringsvakt och om kortet inte är synligt utfärdas parkeringsbot. Biljettklämma som fästes på fönstret rekommenderas. Finns att köpa på bensinstationer.

Nyheter