Nyheter

Kortfattad information från styrelsemöte 2016-06-30:

Elpriset för kvartal tre blir oförändrat 1,15 SEK.

De medlemmar som är berörda av kakelproblemen kommer att få åtgärdsscheman i postfacken 1 juli.

Belysningsarmaturerna på balkongerna kommer att bytas ut vecka 34 under dagarna 22, 23, 24 och 25 augusti. Detaljerad information och scheman kommer att ges i postfacken.

Styrelsens tre tekniska förvaltare har haft besök av polisen med anledning av inbrotten i garage och förrådskällare. Polisen gav råd och tips om vad man kan göra för att förhindra och försvåra inbrott. Brf Bryggan ska även samarbeta med de andra bostadsrättsföreningarna vid Dockan för att öka säkerheten.

Flera medlemmar har klagat över att det är mycket oväsen på gården i samband med skateboardåkning och andra hjulleksaker. Se på hemsidan under fliken ”Trivsel och ordningsregler” under rubriken ”Övrigt” där det står: Det är inte tillåtet att åka skateboard, rollerskate, sparkcykel eller liknande inom fastigheten, alltså även på vår innergård. För allas trevnad respektera detta.

Beslut fattades om ändring av text på hemsidan under fliken ”Lägenhetsunderhåll” under rubriken ”balkong/uteplats”. Här framgår att det inte finns nämnt användning av genomskinliga vindskydd. De är godkända av arkitekten och finns redan på vissa balkonger. Se den nya texten under denna flik.

Nyheter